fbpx

Over ons

SEO Scale is opgericht door een team professionals met jaren ervaring in het webdesign en marketing vak. Wij zagen de vraag naar makkelijk beheersbare, kwalitatieve websites stijgen; tegenwoordig komt u er als bedrijf niet mee weg om geen responsive website te hebben. Zelfs de oudere kleine bedrijven zien potentie in een goede aanwezigheid op het web.

UW WEBSITE IS UW HET EERSTE WAT EEN POTENTIËLE KLANT ZIET!

Dit komt mede door de smartphone & tablet trend; het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om overal en altijd het web op te kunnen. Waar u ook bent en wat u ook nodig hebt; u kunt het direct vinden via uw smartphone. Daaruit ontstaat de drang van bedrijven om zich nog beter op het web te profileren. Maar tevens hebben we te maken met een economische crisis en hebben veel ondernemers het budget niet om een volledige website te laten ontwerpen en bouwen. Op deze vraag spelen wij in; wij bieden iedereen de professionele kwaliteit en flexibiliteit van een eigen website tegen een laag vast maandbedrag.

Het is niet langer nodig om meteen een smak met geld neer te leggen voor een website, met SEO Scale krijgt u dezelfde kwaliteit voor een minimale investering.


Wat doen wij voor u?

STAP 1. Iedereen kan een offerte aanvragen via ons online formulier. U maakt de keuze of u per maand wilt betalen of de website in een keer afneemt. In plaats van een eenmalige hoge factuur werkt SEO Scale namelijk ook met een abonnement; u kunt kiezen tussen Website per maand en Website in een keer. Bij SEO Scale Standaard betaald u 30 euro per maand*.

In beide keuzes krijgt u een uniek webdesign naar uw smaak, telefonische support en een nieuwsbriefmodule zodat u makkelijk kunt communiceren naar uw klanten.

STAP 2. Zodra de offerte aanvraag bij ons binnenkomt nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om door te nemen wat u precies wilt en krijgt een indicatie over wanneer uw website klaar is.

STAP 3. Vanaf dat moment kunt u zelf aan de slag; u kunt de website gaan vullen en/of aanpassen.

STAP 4. Verder hoeft u zich alleen druk te maken over de inhoud van uw webpagina; alle technische ondersteuning zoals beveiliging en het up-to-date houden van de webtechnieken doen wij achter de schermen!


Stuur mij vrijblijvend een offerte

Wilt u ook een professionele website voor een laag bedrag per maand? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast.

We begrijpen namelijk wel dat u ook eerst even wilt nadenken alvorens u een website aanschaft. We snappen ook dat u graag bij verschillende aanbieders wilt vergelijken.

Contact gegevens

© 2014 - 2020 SEO Scale